Handgemaakte vleugelpiano's (Handmade)

Japan Handmade Piano Centre 

Uniek in Begië : De 2 Japanse topmerken, handgemaakte piano's, zij aan zij.

Jan Goossens kreeg van zowel Yamaha als van Shigeru Kawai het vertrouwen om hun topreeksen van vleugelpiano's voor U aan te bieden.  Dit door hoge kwalificatie als technieker, waardoor beide merken zeker zijn van de goede verzorging en behandeling van deze uitmuntende instrumenten van absolute topkwaliteit. 

De verzorging van deze sublieme instrumenten vangt aan van het moment dat ze in onze toonzaal aankomen. Zij worden klaargemaakt omdat U zou kunnen kennismaken met hun buitengewone kwaliteiten en kenmerken. 
De levering wordt verzorgd met onze speciaal ontworpen vrachtwagen omdat een dergelijke veugelpiano bij U in topconditie moet aankomen.
Eindelijk op bestemming is het noodzakelijk om deze superioriteit op punt te houden. Jan Goossens zorgt dan ook persoonlijk dat alles naar Uw wens blijft.


In heel de BeNeLux was Piano Goossens de eerste om het nieuwe kroonjuweel van de Yamaha familie uit te leveren.  De nieuwe Yamaha CFX concertvleugel werd door ons geleverd en blijvend verzorgd.  Hierbij bevestigden nogmaals, zowel de concertzaal als Yamaha, dat Piano Goossens een goede partner is voor zowel de begeleiding in de aankoop als het onderhoud van deze instrumenten.
Premium piano's met Premium service

Modellen Yamaha Premium
S 4  191 cm
S 6  212 cm
CF 4  191 cm
CF 6  212 cm
CF X  275 cm

Modellen Shigeru Kawai
SK 2  180 cm
SK 3  189 cm
SK 5  200 cm
SK 6  214 cm
SK 7  229 cm
SK EX  276 cm

 PIANO GOOSSENS bvba Liersesteenweg 316  Mortsel    BE 0 454 495 280                           © Jan Goossens 2013