Verhuur

Wij verhuren piano's voor langere duur, een systeem dat ook wel 'huurkoop' genoemd wordt.

Maar ook voor een kortere periode kan U bij Piano Goossens terecht. Bv als U een piano nodig heeft voor een feest, optreden of andere activiteit.

Heeft U voor Uw presentatie of opvoering nood aan microfoons, Cd speler of DJ apparatuur en boxen, dan staan wij hierbij aan Uw zijde om alles in goede orde te laten verlopen.

verhuur-piano's


Met de verhuring van instrumenten wensen wij U de mogelijkheid te bieden om gedurende een periode , de kat uit de boom te kijken.

Wanneer U gedurende 10 tot 24 maanden een instrument in Uw omgeving heeft gehad en Uzelf of Uw kinderen tijdens die periode heeft kunnen aanvangen met het spelen van piano, heeft U zich kunnen gewennen aan de klank van een instrument. Hierdoor wordt het makkelijker om bij aankoop een meer gemotiveerde keuze te maken.

Bovendien worden bij eventuele aankoop,  de huurgelden van  12 maanden als voorschot op uw aankoop beschouwd en dus volledig afgetrokken van de aankoopprijs van het door U op dat moment gekozen instrument. Het staat U dan natuurlijk volledig vrij een gelijkaardig instrument als het gehuurde te kiezen.

Zo weten wij dat U bij aankoop een juiste keuze kan maken, zodat U nadien optimaal plezier kan beleven aan de door U aangekochte piano.


Bekijk op volgende pagina's ons aanbod of contacteer ons voor meer informatie.

 PIANO GOOSSENS bvba Liersesteenweg 316  Mortsel    BE 0 454 495 280                           © Jan Goossens 2013